Spain & Property
 


 
european english usa ireland spain french russian norway arabic china germen swedish
 
Spain & Property
 
Spain & Property

Spain & Property
 
 
Chalets
Apartamentos
Casas de Pueblo
Chalets de Lujo
 
 
 

Spain and Property Testimonials
Spain And Property in the press

Property Valencia, Spain

Spanish Estate Agents
Spain and Property Skype

 

 
SpainandProperty.com, fastighetsspecialisten i Valencia!

Välj från vårt stora utbud av fastigheter som är till salu: villor på landsbygden utanför Valencia, lägenheter i Valencia city & i Valencias hamn, nybyggt i bostadsområden utanför Valencia och stilfulla lantliga fastigheter i hela Valenciaregionen.

Med vårt utmärkta rykte som försäljare av fastigheter i Valencia, vår höga servicenivå och vårt omfattande utbud av fastigheter i Valencia kan vi garantera dig en öppen och professionell rådgivning. Vi kommer att hjälpa dig att hitta den fastighet i Valencia som är lämpligast för dig, oavsett om du söker ett nytt hem i solen, en semesterbostad eller ett investeringsobjekt.

Vi kan erbjuda ett av de största urvalen som finns av fastigheter i Valencia, som dessutom alla går att beskåda online. Om det trots allt skulle vara så att vi inte har det du letar efter kan du KONTAKTA OSS, så ser vi till att göra vårt bästa för att hitta det åt dig.

Vi är helt och hållet tvåspråkiga och med en lång erfarenhet på fastighetsmarknaden i Valencia kan vi dessutom erbjuda kvalificerade engelsktalande spanska advokater som kan bistå dig med råd. De ser även till att allt går lagenligt till, och att alla fastigheter är helt lagliga.

Vi kan erbjuda en fullständig service efter försäljning, som är oslagbar i det här området, från vårt huvudkontor i Montserrat. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig att göra dig hemmastadd i din nya fastighet i Valencia.

Om du letar efter en fastighet som är till salu finns vi alltså här för att bistå dig med en service av högsta kvalitet, det spelar ingen roll om du letar efter ett hus på landet, en lyxvilla, en lägenhet i staden, strand- eller hamnlägenhet eller en nybyggd villa. Men nöj dig inte med att höra det från oss, läs vad våra kunder och journalister från de större tidningarna och tidskrifter i Storbritannien och Irland tycker på våra MEDIESIDOR.

      Om du letar efter fastigheter i Valencia kan vi erbjuda dig ett brett urval:Spain & Property Spain & Property
 

Spain & Property Office,C/ Pintor Sorolla Nº4, 46192, Montserrat, Valencia, Spain
T: (0034) 962 999 716 F: (0034) 962 986 239 E: info@spainandproperty.com